Tvrtka Medialive izradila je web stranicu Općine Kaptol te istu po potrebi ažurira i održava. Prisutnost na internetu vrlo je bitna, a uz to nam je i zakonska obveza. Problemi, ako ih i ima, rješavaju se brzo, kvalitetno i povoljno. Prema navedenom, mogu reći da su jedna kvalitetna tvrtka koja u potpunosti ispunjava sve naže zahtjeve stručno i kvalitetno. Naše povjerenje opravdali su u potpunosti te u svakom pogledu imaju našu preporuku.

Usluge: Izrada i hosting web stranica
Josip Soudek

Od samog početka suradnje davne 2011.god, sa Medialive.om imam jako dobru suradnju. Usluga i odnos sa klijentima su na iznimno visokom nivou. Reakcije na probleme i zastoje su promtne i uvijek su na raspolaganju. Osoblje je na visokoj razini profesionalnosti, rješavaju probleme bez pretjeranog kompliciranja. Definitivno za preporučiti na svim razinama.

Usluge: Izrada i hosting web stranica
Lidija Pehlić
Arhitektura života

Nakon 12 godina suradnje s Medial live što možemo kazati. Osim da je ta suradnja i uspješna, a naša web stranica je stalno unapređivana i dograđivana. Na svaki naš upit vrijedni zaposlenici odmah su reagirali i pomogli nam u radu. Naša ocjena suradnje i kvalitete usluge - čista petica.

Usluge: Izrada i hosting web stranica
Vladimir Mihajlović

Kod novih tehnologija vezanih uz WEB rješenja uvijek ima problema. Uz strpljivost i stručnost ekipe iz Medialive problemi se uvijek na kraju riješe.

Usluge: Izrada i hosting web stranica
Žarko Baštovanović

Radili smo kao partneri na većim i kompleksnijim projektima i mogu imati samo riječi pohvale za stručan i profesionalan tim Medialive-a. U svakom slučaju preporuka.

Usluge: Izrada web stranica
Ninoslav Korasić

Činjenica da Obiteljski radio Ivanić u poplavi ponuđača istih i sličnih usluga i nakon više godina ostaje korisnik usluga Medialive-a govori sama za sebe.

Usluge: Izrada i hosting web stranica, live streaming
Radojka Šporer

Za našu suradnju mogu reći samo riječi hvale. Susretljivi, u svako doba na usluzi i ažurni u rješavanju problema i nedoumica. Želim Vam i dalje puno uspjeha u radu i novih poslovnih korinika ...

Usluge: Live streaming
Tomislava Justić

Brzi, ažurni i uvijek na raspolaganju. Vrlo smo zadovoljni uslugom.

Usluge: Web hosting
Barbara Želežnjak

Izuzetno smo zadovoljni sa suradnjom, glavne prednosti MediaLive su: promptnost, jednostavnost u komunikaciji i ugodne cijene.

Usluge: Izrada i hosting web stranica
Damir Knežević

Vrlo smo zadovoljni suradnjom s tvrtkom Medialive koja nam je izradila web stranicu i pruža uslugu web hostinga. Rade kvalitetno, s modernim alatima, fleksibilni su i uvijek na usluzi glede tehničke i svake druge podrške. Toplo preporučujemo!

Usluge: Izrada, održavanje i hosting web stranica
Marijana Pranić

S tvrtkom Media live smo ostvarili dugogodišnju suradnju na održavanju i stalnom poboljšanju internet stranice tvrtke. Prisutnost na internetu je presudna za poslovanje svake ozbiljnije tvrtke tako da je Media live izradila multimedijalnu stranicu koja svojim sadržajem i oblikovanjem privlači nove posjetitelja te pruža mogućnost ostvarivanja novih poslovnih kontakata.

Usluge: Izrada, održavanje i hosting web stranica
Dario Hrastović

Iznimno brzi i efikasni u rješavanju svih problema s web stranicom.

Usluge: Održavanje web stranica
Goran

Tvrtka Medialive radi izrazito profesionalno poštujući dogovorene rokove i traženu razinu usluge. Komunikacija sa djelatnicima je susretljiva i ljubazna-odgovaraju na sva pitanja u najkraćem roku. Medialive smatram pouzdanim poslovnim partnerom.

Usluge: Izrada i hosting web stranica
Pjenušci i vina Josipović

Svakako preporučam Medialive, vrlo precizni, stručni i brzi u radu. Naglasak ide i u stručno podučavanje kroz rad koje većina korisnika treba da bi uz današnje tehnologije funkcionirala te da bi u konačnici proizvod bio još bolji!

Usluge: Izrada i održavanje web stranica
Mario Matijašić