Facebook oglašavanje

Nudimo uslugu upravljanja i vođenja oglasa na Facebook -u.

Učinkovit kanal za dovođenje novih klijenata.

Povećajte broj posjeta na svojoj web stranici i prodaju.

Facebook je danas najpopularnija društvena mreža na svijetu za generiranje novih klijenata. Precizno ciljanje korisnika po demografiji, interesima i lokaciji čini Facebook oglašavanje neizostavnim segmentom svake uspješne marketinške strategije.

Danas gotovo da i ne postoji poduzeće koje nema kreiranu vlastitu Facebook stranicu. Mnogi korisnici ne znaju da Web stranica uopće ne postoji, ako nije prisutna na društvenim mrežama.

Facebook oglašavanje iznimno je popularan oblik digitalnog marketinga koji nudi vrlo dobar omjer uloženog i dobivenog, te su danas jedan od ključnih online marketinških alata. Uz dobro planiranje, izradu i optimizaciju omogućava visoki povrat investicije.

Google ads

Zašto Facebook oglašavanje?

Facebook oglasi vam pomažu da dođete do kupca prije nego što on i razmišlja o kupnji.

Niski troškovi

Facebook oglašavanje je vrlo atraktivno zbog povoljne cijene. Možete započeti s malim budžetom i povećavati ga kad počnete zarađivati od svojih oglasa.

Ciljna skupina

Facebook oglas pomaže vam da odredite i ciljate svoju publiku, tako da sadržaj koji im upućujete skrojite prema njihovim potrebama i interesima.

Povezanost

Povezanost s klijentima, kako s budućim, tako i s postojećim klijentima (potencijalnim kupcima) koji su već pokazali interes za postojeću vrstu proizvoda ili usluga.

Vrste oglasa

Facebook nudi puno opcija oglašavanja. Kao što su: tekst oglasi, reklamni video ili Instagram priče. Možete izabrati jedan od njih ili kombinirati nekoliko vrsta oglasa.

Facebook oglašavanje se iz dana u dan mijenja, omogućuje nove formate oglašavanja i mogućnosti optimizacije koje se uvode neprestalno, te ih je potrebno stalno pratiti.

Vaši oglasi su kombinacija dizajna, copywritinga i poziva na akciju. Svaki od ovih elemenata treba isporučiti jednako snažnu i jasnu poruku i međusobno se podržavati. Kada postavljate kampanju na Facebooku, provjerite jesu li svi elementi oglasa savršeno usklađeni s ciljem vašeg oglasa.

 Analitika i testiranje oglasa jako je bitno. Facebook se stalno mijenja, a tako i njegove mogućnosti.

Početak oglašavanja u roku od 48 sati

Tjedni/mjesečni izvještaj


Optimizacija i testiranje oglasa

Iskoristite društvene mreže da unaprijedite svoje poslovanje.

Javite nam se kako bi vaš posao rastao uz Facebook oglašavanje!

Od 2009. godine stvaramo kvalitetna web rješenja. Kreiramo moderne internet stranice korištenjem naprednih web tehnologija i CMS sustava.
 
Javite nam se. Razgovarajmo o vašem novom web projektu. Saznajte kako vam možemo pomoći osigurati bolju prisutnost na internetu.

Newsletter

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste jednom mjesečno primili korisne članke o izradi web stranica, web shop-a, optimizacije web stranice, održavanja web stranica...