Roof1 - slogan

Medialive je digitalna agencija koja stvara vrhunska interaktivna iskustva

Top 2 - social links

info@medialive.hr

+385 34 271 445

Medialive Web Design 2

Izrada internet stranica - web dizajn

Vaš brand ima samo nekoliko sekundi ostaviti najbolji prvi dojam. Je li  vaša internet stranica jedna od onih koje ostavljaju "wow" efekt na posjetitelje?  Nadahnjuje li i poziva ih da se priključe?  Znamo što je potrebno za uspjeh vašeg branda i naše pouzdane tehnike i online strategije nalaze se iza svakog pixela.

Danas svatko može postaviti web, ali Medialive gradi internet stranice koje osnažuju vašu vjerodostojnost, prezentirajući vaš brand inteligentnom komunikacijom s posjetiteljima te u konačnici ih pretvara u kupce.

Zamislite ovo..

Gladni ste i ulazite u restoran u kojem nikada niste prije bili. Otvarate vrata i istog trenutka gubite apetit. Sve je prljavo i neuredno. Na svakoj površini nalaze se masne fleke, a gomila muha uživa u komadima krumpirića za napuštenim stolom. Pretpostavljamo da biste se iste sekunde okrenuli i izašli van.

Sličan scenario događa se svakog trenutka na internetu. Ukoliko je vaša internet stranica loše napravljena, tehnički i sadržajno zastarjela, nemate šanse za uspjeh, bez obzira što nudite, čak i ako ste na dobroj poziciji na pretraživačima.

Danas je na internetu i digitalnom svijetu ogromna konkurencija. Prvi kontakt  i iskustvo vaših korisnika s vašom tvrtkom ili brandom je upravo preko vaše internet stranice. Medialive stvara vizualno upečatljiva i lijepa internet iskustva za vaše klijente i korisnike. Iskustvo koje im govori vašu priču dok ih nježno dovodi do informacija koje su im potrebne kako bi postali vaši klijenti ili kupci.

Ovo postižemo tako što istražujemo navike vaših korisnika, klijenata i kupaca. Zajedno s vama određujemo način i izgled strukture i prezentacije sadržaja, a sve to implementiramo u ugodno i jedinstveno korisničko sučelje vođeno modernim trendovima i tehničkim rješenjima.

Dobra internet stranica je mnogo više od kreiranja "O nama" i "Kontakt" stranica. Bitno je kako komunicirate sa posjetiteljima. Kako prezentirate svoje usluge i proizvode i što je najbitnije, kako pretvarate upite u prodaju, a posjetitelje u kupce. Vaša internet prezentacija mora intuitivno voditi posjetitelje kroz vašu priču i brand, a dinamično i moderno dizajnirano korisničko sučelje i kvalitetan sadržaj poticati ih da postanu vaši vjerni kupci i klijenti.

Medialive će izraditi ugodno iskustvo za vas i vaše buduće klijente.

Responsive web dizajn

U današnjem digitalnom svijetu zasloni dolaze u raznim veličinama. I vaši potencijalni klijenti i kupci ih koriste kako bi vas pronašli na internetu. Jeste li prilagodili vaše internet stranice. Broj mobilnih korisnika davno je premašio broj korisnika desktop računala. Google procijenjuje da se više od 65% internet korisnika neće vratiti na web stranicu koja nije optimizirana za njihove uređaje.

S našim responsive web dizajnom vaša internet stranica imati će fluidni prilagodljivi layout koji pruža optimalno korisničko iskustvo na širokom rasponu uređaja,  bilo da ste na pametnom telefonu ili ogromnom 27" monitoru.