Osmišljavamo, izrađujemo, podešavamo i održavamo web shopove.

Dizajniramo web shopove koje pridonose ostvarenju vaših poslovnih ciljeva.

Izrađujemo lijepo dizajnirane web shopove. Naša e-commerce rješenja vam omogućavaju rad i upravljanje online trgovinama bez posebnog tehničkog znanja.

Sofisticirani, ali jednostavni za upotrebu, web shop CMS sustavi, omogućuju vama i vašem osoblju pregled artikala, lista kategorija, kreiranje prodajnih akcija te pregled i obradu narudžbi jednostavnim klikanjem miša.

Izrada web stranica

Zašto odabrati nas

Nudimo efikasna internet rješenja malim i srednjim tvrtkama. Unapređujemo vaše vrijednosti, integritet i rezultate svim uslugama koje nudimo.

Administracija

Upravljanje web shopom putem jednostavnog administrativnog web sučelja

Filteri za proizvode

Napredna filtriranja artikala prema što većem broju svojstava artikla

Kuponi i popusti

Kuponi, mogućnost složenih popusta za kupce prema što većem broju parametara.

Višejezičnost

Web shop na više jezika. Jednostavno proširenje web shopa s novim jezicima.

Online plaćanje

Integracija s najpopularnijim sustavima za online autorizaciju kreditnih kartica.

Newsletteri

Newsletter sustav za kontakt i obavijesti kupaca o akcijama i novostima na web shopu.

Akcije i ponude

Jednostavno kreiranje proizvoda na akciji i ostalih posebnih prodajnih ponuda.

Dostava

Integracija web shopa s najpopularnijim dostavnim službama.

Responsive

Automatsko prepoznavanje platforme (smartphone, tablet ili pc) i prilagodba prikaza.

Tvrtka Medialive izradila je web stranicu Općine Kaptol te istu po potrebi ažurira i održava. Prisutnost na internetu vrlo je bitna, a uz to nam je i zakonska obveza. Problemi, ako ih i ima, rješavaju se brzo, kvalitetno i povoljno. Prema navedenom, mogu reći da su jedna kvalitetna tvrtka koja u potpunosti ispunjava sve naže zahtjeve stručno i kvalitetno. Naše povjerenje opravdali su u potpunosti te u svakom pogledu imaju našu preporuku.

Josip Soudek

Od samog početka suradnje davne 2011.god, sa Medialive.om imam jako dobru suradnju. Usluga i odnos sa klijentima su na iznimno visokom nivou. Reakcije na probleme i zastoje su promtne i uvijek su na raspolaganju. Osoblje je na visokoj razini profesionalnosti, rješavaju probleme bez pretjeranog kompliciranja. Definitivno za preporučiti na svim razinama.

Lidija Pehlić
Arhitektura života

Nakon 12 godina suradnje s Medial live što možemo kazati. Osim da je ta suradnja i uspješna, a naša web stranica je stalno unapređivana i dograđivana. Na svaki naš upit vrijedni zaposlenici odmah su reagirali i pomogli nam u radu. Naša ocjena suradnje i kvalitete usluge - čista petica.

Vladimir Mihajlović

Kod novih tehnologija vezanih uz WEB rješenja uvijek ima problema. Uz strpljivost i stručnost ekipe iz Medialive problemi se uvijek na kraju riješe.

Žarko Baštovanović

Radili smo kao partneri na većim i kompleksnijim projektima i mogu imati samo riječi pohvale za stručan i profesionalan tim Medialive-a. U svakom slučaju preporuka.

Ninoslav Korasić

Činjenica da Obiteljski radio Ivanić u poplavi ponuđača istih i sličnih usluga i nakon više godina ostaje korisnik usluga Medialive-a govori sama za sebe.

Radojka Šporer

Za našu suradnju mogu reći samo riječi hvale. Susretljivi, u svako doba na usluzi i ažurni u rješavanju problema i nedoumica. Želim Vam i dalje puno uspjeha u radu i novih poslovnih korinika ...

Tomislava Justić

Brzi, ažurni i uvijek na raspolaganju. Vrlo smo zadovoljni uslugom.

Barbara Želežnjak

Izuzetno smo zadovoljni sa suradnjom, glavne prednosti MediaLive su: promptnost, jednostavnost u komunikaciji i ugodne cijene.

Damir Knežević

Vrlo smo zadovoljni suradnjom s tvrtkom Medialive koja nam je izradila web stranicu i pruža uslugu web hostinga. Rade kvalitetno, s modernim alatima, fleksibilni su i uvijek na usluzi glede tehničke i svake druge podrške. Toplo preporučujemo!

Marijana Pranić

S tvrtkom Media live smo ostvarili dugogodišnju suradnju na održavanju i stalnom poboljšanju internet stranice tvrtke. Prisutnost na internetu je presudna za poslovanje svake ozbiljnije tvrtke tako da je Media live izradila multimedijalnu stranicu koja svojim sadržajem i oblikovanjem privlači nove posjetitelja te pruža mogućnost ostvarivanja novih poslovnih kontakata.

Dario Hrastović

Iznimno brzi i efikasni u rješavanju svih problema s web stranicom.

Goran

Cijena izrade web shopa

Bilo da prodajete 5 ili 5000 proizvoda, odjeću, bijelu tehniku, opremu za kućanstvo ili alate, imamo najbolju ponudu za vas. Izrada dobrog web shopa ne mora biti skupa. Imamo rješenja za svaki vaš budžet. Kontaktirajte nas i ponuditi ćemo izradu web shopa po najpovoljnijoj cijeni.

Često postavljena pitanja naših korisnika

Ovo su odgovori na česta pitanja oko izrade web shop-a

Zašto uložiti u izradu web shop-a?

Online kupovina iz dana u dan raste iznenađujuće brzo. Web shop radi cijelo vrijeme, svaki dan, od 0-24. Nema potrebe za stalno zaposlenim ljudima u trgovini, također nema plaćanja najma i režija i još mnogo drugih troškova prisutnih u fizičkoj prodavaonici. Tvrtke koje uz fizičku trgovinu, imaju i online shop ostvaraju konkurentsku prednost u odnosu na one koji imaju samo fizičku prodavaonicu.

Koje vrste plaćanja se mogu ponuditi na web shop-u?

Na web shop-u možete ponuditi slijedeće načine plaćanja:Uplata na žiro račun (virman) ili internet bankarstvo
Pouzećem – plaćanje kod dostave robe
Plaćanje kreditnim karticama – PayPal

Ako se posao dobro razvija naknadno možete dodati i direktno kartično plaćanje putem nekog od Payment gateway sustava.

Izrađujemo kvalitetne i funkcionalne web stranice uz povoljnu cijenu. Svakom projektu pristupamo pojedinačno, s puno pažnje obraćajući pozornost na vaše zahtjeve.