Nudimo potpunu uslugu oglašavanja na Internetu.

Ulaganje u Internet marketing je vrlo važno kako bi Vas potencijalni klijenti pronašli.

Nakon izrade web stranice posao se nastavlja jer za uspješan rast potrebno je uložiti vrijeme i novac u Online marketing.

Online marketing se odnosi na aktivnosti koje su usmjerene oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta. Predstavlja učinkovit kanal za dovođenje novih klijenata, povećavajući broj posjeta na web stranici.

Cilj online marketinga je potencijalnom kupcu ili korisniku predstaviti svoj proizvod, odnosno uslugu.
 
Ukoliko ne uložite vrijeme u Online marketing, web stranica će na tražilici biti nevidljiva, a vaši potencijalni kupci će se obratiti konkurenciji.
SEO Optimizacija

Najvažnije strategije Online marketinga

SEO Optimizacija

SEO optimizacija (Search Engine Optimization) je skup metoda koje omogućavaju rangiranje vaše web stranice na visoke pozicije prilikom pretraživanja tražilica za određenom uslugom koju nudite.

Da bi vaša web stranica prodavala vaše proizvode, ona u očima tražilice mora biti što bolje pozicionirana.

SEO optimizacija u velikoj mjeri dovodi vaše web stranice na početne pozicije u pretraživačima za najbitnije ključne riječi koje predstavljaju vaše proizvode ili usluge na Intenetu.

Proces SEO optimizacije započinje detaljnom analizom vaše web stranice te na taj način saznajete ključne riječi koje vas dovode na vodeću poziciju na Internet tražilicama.

Facebook oglašavanje

Facebook je danas najpopularnija društvena mreža na svijetu za generiranje novih klijenata. Precizno ciljanje korisnika po demografiji, interesima i lokaciji čini Facebook oglašavanje neizostavnim segmentom svake uspješne marketinške strategije.

Danas gotovo da i ne postoji poduzeće koje nema kreiranu vlastitu Facebook stranicu. Mnogi korisnici ne znaju da Web stranica uopće ne postoji, ako nije prisutna na društvenim mrežama.

Facebook oglašavanje je popularan oblik digitalnog marketinga te nudi dobar omjer uloženog i dobivenog, te je danas jedan od ključnih web marketinških alata. Uz dobro planiranje, izradu i optimizaciju omogućava visoki povrat investicije.

Google oglašavanje

Ulaganje u Google Ads danas je nezaobilazan za tvrtke koje pretežito svoje poslovanje obavljaju na internetu.

Ukoliko želite privući nove posjetitelje na web stranicu, povećati on-line prodaju Google Ads vam u tome može pomoći.

Oglašavanje na ovaj način omogućuje vam da se prezentirate potencijalnim kupcima koji su zainteresirani za vaš proizvod ili uslugu tako što se nalazite u rezultatima pretraživanja na Google tražilici kada korisnik pretražuje određenu ključnu riječ za koju ste se i vi odlučili oglašavati.

Dosegnite moguće korisnike koji se nalaze nekoliko kilometara od vaše tvrtke ili prikazujte oglase diljem regija ili zemalja.

Prednosti Online marketinga

Web marketing može donijeti mnoge prednosti vašem poslovanju. Neke od najvažnijih su:

Prilagodljivost oglašavanja

Oglašavanje vaših proizvoda i/ili usluga može se usmjeriti prema ciljanoj skupini ljudi. Vi odlučujete kome želite približiti svoje proizvode ili usluge.

Troškovi

Troškovi oglašavanja na Internetu su puno manji nego kod ostalih načina oglašavanja. Možete započeti s malim budžetom i postepeno ga povećavati ili plaćati samo za konkretni klik kroz oglas na vašu web stranicu.

Kontrola oglašavanja

Svako oglašavanje na Internetu nudi vam potpunu kontrolu korištenih načina oglašavanja, putem broja klikova koji vam daje uvid u uspješnost oglašavanja.

Otvorenost

Kampanje na Internetu vidljive svim korisnicima Interneta diljem svijeta, stoga je na vrlo učinkovit način možete proširiti broj vaših kupaca, klijenata ili partnera i izvan granica svoje države.

Često postavljena pitanja naših korisnika

Ovo su odgovori na pitanja vezana za online oglašavanje

Što je online ili internet marketing?

Online marketing se odnosi na oglašavanje djelatnosti, proizvoda usluga putem Interneta. Velika prednost je povoljna cijena kao i mogućnost ciljanja određene skupine ciljnih potrošača.

Budžet koji se odredi za promociju je uglavnom veoma ograničen. Zato se u današnje vrijeme teži pronalasku novih i inovativnijih načina promocije s malim ulaganjima novčanih sredstava. Online marketing je idealan za poslovanje koje je ograničeno malim budžetom.

Što je ključna riječ?

Prilikom pretrage određenih proizvoda ili usluga koje tražite u tražilicu upisujete riječ; upravo ta riječ je ključna riječ. Odabir pravih ključnih riječi je važno za optimizaciju web stranice.

Izrađujemo kvalitetne i funkcionalne web stranice uz povoljnu cijenu. Svakom projektu pristupamo pojedinačno, s puno pažnje obraćajući pozornost na vaše zahtjeve.

Blog

U našem Blogu pročitajte korisne sadržaje iz kategorije Online marketinga.

19. Rujan 2018
2020 Hitovi
12. Srpanj 2018
1134 Hitovi