Roof1 - slogan

Medialive je digitalna agencija koja stvara vrhunska interaktivna iskustva

Top 2 - social links

info@medialive.hr

+385 34 271 445

Medialive Web Aplikacije

Programiranje i razvoj web aplikacija

Govorimo kroz kod. CSS, HTML, PHP, JavaScript, Joomla, Opencart, WordPress - tečno govorimo svim ovim jezicima i rješenjima. Koristimo ove jezike i sustave kako bismo transformirali ideje u žive, moderne i fukcionalne internet stranice i web aplikacije. Možemo učiniti gotovo sve, od kodiranja jednostavnih web aplikacija do izrade složenih internet sustava.

Web programiranje se odnosi na "ne-dizajnerske" aspekte izgradnje internet stranica kao što su pisanje programskog koda, razvoj web aplikacija i ostala programska proširenja kojima se internet stranice mogu proširiti.

Prilikom razvoja web stranica našim klijentima, koristimo najnovije razvojne alate usklađene sa današnjim standardima i trendovima. Koristeći upravo najnovije tehnologije pomažemo klijentima maksimizirati potencijale njihovih projekata što se u konačnici odražava i na rast prodaje i veću eksponiranost branda.

Naša razvojna web rješenja dizajnirana su za proširenje vašeg poslovanja i omogućuju vašim korisnicima jednostavnije uključenje, korištenje i kupovinu vaših proizvoda ili usluga.

CMS sustavi

Sustav za upravljanje sadržajima (CMS) je software koji će vam omogućiti praćenje i upravljanje svim vrstama sadržaja na vašoj internet stranici. Sadržaj može biti običan tekstualni članak, fotografije, video prilog ili dokumenti. Prednost za klijente je što upravljanje sadržajima nije komplicirano i ne zahtjeva ogromno tehničko predznanje.

U Medialiveu najviše koristimo sljedeće opensource CMS sustave: Joomla, WordPress i Typo3