Digitalna web agencija

Medialive Blog

Korisne informacije o internetu i digitalnom poslovanju

Blog

WordPress izrada web stranica

medialive_wordpress-izrada-web-stranica

Na današnjem sve konkurentnijem online tržištu nije dovoljno imati web stranicu. Potrebna vam je kvalitetno dizajnirana web stranica koja vašim klijentima i kupcima olakšava pronalaženje vaših proizvoda ili usluga. Trebate pouzdanu web agenciju posvećenu vama i uspjehu vaše web stranice i vašeg poslovanja.

Usluge WordPress web dizajna

Usluge WordPress web dizajna nudimo dugi niz godina i za to vrijeme izradili smo brojne web stranice u Wordpress CMS sustavu. Naš jedinstveni pristup web dizajnu i podršci klijentima ono je što razlikuje naše usluge dizajna WordPress web stranica od naših konkurenata. Nastavite čitati kako biste saznali više o onome što izdvaja naše usluge WordPress web dizajna.

Što je WordPress izrada web stranice?

Dizajn i izrada WordPress web stranice je izrada web stranice pomoću WordPress CMS-a. Iako je ovaj alat započeo kao jednostavna platforma za bloganje, razvio se u složen, potpuno opremljen alat za dizajn i izradu web stranice. Jednostavnost korištenja i brojne ugrađene mogućnosti olakšavaju korisnicima izradu i uređivanje vlastitih web stranica ili unajmljivanje profesionalne tvrtke, koja je specijalizirana za usluge WordPressa, da obavi težak posao.

WordPress online zajednica također sadrži veliki katalog besplatnih i vrhunskih dodataka koji pomažu proširiti funkcionalnost i fleksibilnost osnovnog sustava za upravljanje sadržajem WordPressa. Ovi dodaci pružaju korisniku mogućnost dodavanja obrazaca, izrade kalendara, upravljanja online narudžbama i još mnogo toga. Ako ste zainteresirani za promjenu trenutačnog sustava upravljanja sadržajem web stranice (CMS), WordPress je izvrsna opcija.

Više od jednostavnog WordPress web dizajna

Medialive je tvrtka za web dizajn, izradu i održavanje web stranica i naša usluga ne prestaje samo s osnovnim dizajnom web stranice. Vaša stranica mora biti optimizirana za mobilne uređaje (responzivnost), trebala bi biti optimizirana za Google pretraživače i integrirana sa svim onim alatima kao što su Google Analytics, Google Search Console, itd. Dok ste vi stručnjak u svom poslu, mi smo stručnjaci za izradu WordPress web stranice. Vaša će web stranica biti jedinstvena za vas i osmišljena tako da na internetu najbolje prezentira vaš posao i usluge. 

Slobodno pregledajte naše prethodne WordPress projekte u našem portfoliu.

Naše usluge WordPress web dizajna uključuju:

  • Dizajn i razvoj web stranice WordPress
  • WordPress web hosting
  • Sigurnost WordPress web stranice
  • Podrška za WordPress web stranicu
  • WordPress migracija
  • WordPress konverzija
  • WordPress optimizacija za tražilice
  • Održavanje WordPress web stranica
  • WooCommerce web razvoj
  • Sigurnosne kopije WordPressa
  • WordPress optimizacija brzine
  • Izradu WordPress web trgovina

Podrška i održavanje WordPress web stranica

Naše usluge dizajna i izrade web stranice u WordPress CMS-u ne završavaju izradom vaše web stranice. Također nudimo i najbolju uslugu WordPress korisničke podrške i održavanja web stranica. kroz naše usluge održavanja WordPress web stranica vaša web stranica biti će uvijek u dobrom stanju, ažurirana, sigurna, brza i potpuno dostupna.

Naše pakete podrške možete pogledati ovdje.

Izrada web shopa u WooCommerce sustavu

Želite web trgovinu? Ne samo da smo stručnjaci za WordPress, već smo i stručnjaci za WooCommerce. WooCommerce najpoznatije je i najpopularnije riješenje za online trgovinu pomoću vaše WordPress web stranice. Brojne ugrađene mogućnosti i još brojnija dostupna proširenja pružiti će van ugodno i jednostavno upravljanje web trgovinom i online prodajom.

Zatražite neobvezujuću ponudu za izradu WordPress web stranica

U Medialive-u nudimo prilagođene usluge WordPress dizajna tako da imate potpuno funkcionalnu, user-friendly, responzivnu web stranicu kojom je lako upravljati.

Započnimo novi projekt vašeg poslovanja danas i izradimo web stranicu profesionalnog izgleda kako bismo poboljšali online prisutnost vaše tvrtke. Kontaktirajte nas i zatražite ponudu za izradu vaše nove WordPress web stranice.

Redizajn web stranica
Cijena izrade web stranica

Povezani postovi

Od 2002. godine izrađujemo web stranice i web shopove. Kreiramo moderne internet stranice korištenjem naprednih web tehnologija i popularnih CMS sustava.
 
Javite nam se. Izraditi ćemo vam profesionalnu web stranicu i omogućiti vam kvalitetniju prisutnost na internetu.

5 out of 5 stars
Total Reviews : 82