Portfolio

Radili smo na brojnim projektima za domaće i strane klijente. Izdvojili smo samo neke od njih.

Agrionica d.o.o.

Izradili smo novu web stranicu tvrtke Agrionica d.o.o. iz Požega. Nova web stranica je izrađena u WordPress CMS sustavu i prilagođava se različitim veličinama zaslona.

Autogalleria CH

Dizajnirali smo i izradili nove web stranice švicarske tvrtke Autogalleria CH. Nova web stranica je izrađena u Joomla CMS sustavu i prilagođavaju se svim veličinama zaslona.

Josipović pjenušci i vina

Izradili smo novi i moderni web shop s unikatnim dizajnom u WordPress-u. Web stranica je responsive i prilagođava se mobitelima i tabletima.

Kuća čaja Split

Redizajnirali smo postojeću web stranicu za tvrtku Kuća čaja iz Splita. Nove web stranice su modernog dizajna koji se prilagođava svim zaslonima.

Projekt inženjering Požega

Izradili smo nove web stranice požeške građevinske tvrtke Projekt inženjering d.o.o.. Nove web stranice sadrže osnovne informacije o zvrtci i uslugama koje nude. Web stranice su izrađene u Joomla CMS sustavu.

Stranica 1 od 4

Od 2009. godine stvaramo kvalitetna web rješenja. Kreiramo moderne internet stranice korištenjem naprednih web tehnologija i CMS sustava.
 
Javite nam se. Razgovarajmo o vašem novom web projektu. Saznajte kako vam možemo pomoći osigurati bolju prisutnost na internetu.