Dizajniramo, razvijamo i održavamo web stranice.

Kreiramo moderne internet stranice korištenjem naprednih web tehnologija i CMS sustava.

Vaš brand ima samo nekoliko sekundi ostaviti najbolji prvi dojam. Je li vaša internet stranica jedna od onih koje ostavljaju "wow" efekt na posjetitelje? Nadahnjuje li i poziva ih da se priključe? Znamo što je potrebno za uspjeh vašeg branda i naše pouzdane tehnike i online strategije nalaze se iza svakog pixela.

Danas svatko može postaviti web, ali Medialive gradi internet stranice koje osnažuju vašu vjerodostojnost, prezentirajući vaš brand inteligentnom komunikacijom s posjetiteljima te u konačnici ih pretvara u kupce.

Izrada web stranica

Zašto odabrati nas

Nudimo efikasna internet rješenja malim i srednjim tvrtkama. Unapređujemo vaše vrijednosti, integritet i rezultate svim uslugama koje nudimo.

Višegodišnje iskustvo

Osnovani smo 2009. godine i svih ovih godina pomažemo našim klijentima u ostvarivanju svih njihovih ciljeva u današnjem modernom i digitalnom internet svijetu.

Našim znanjem i iskustvom najbolje ideje pretvaramo u odlične web stranice, praktične i funkcionalne web shopove.

Strast i inovacije

Volimo Internet i bezbroj mogućnosti koje nam donosi, brzinu kojom evoluira, razvija se, snagu komunikacije, poslovnih mogućnosti i zabave.

I zato jer volimo ono što radimo, zajedno možemo ujediniti znanje i inovacije.

Potpuna internet rješenja

Medialive svojim klijentima i partnerima pruža kvalitetne i praktične usluge u domeni web dizajna, izrade internet stranica, live streaminga, hostinga te izrade online web trgovina.

Možemo osmisliti logo vaše tvrtke ili kreirati i voditi online internet marketinšku kampanju.

Kvalitetna podrška

Svim našim korisnicima smo na raspolaganju putem telefona, E-maila ili online sustava korisničke pomoći.

Brzo ćemo rješiti sve vaše probleme i pružiti vam potrebne informacije i pomoć.

Stručnost

Uvijek smo u potrazi za novim, zanimljivijim i efikasnijim načinima obavljanja stvari. Uvjereni smo da ne bi trebalo biti granica u idejama i kreativnosti.

Naš tim sastoji se od visoko obrazovanih mladih ljudi. Razvijamo se i pružamo nove ideje, pozitivna i učinkovita rješenja našim klijentima.

Zadovoljstvo korisnika

Vaše zadovoljstvo je naš cilj #1. Ako niste 100% zadovoljni s našom uslugom kontaktirajte nas odmah i mi ćemo učiniti sve što je potrebno kako bismo otklonili poteškoće.

Neki od naših klijenata naši su korisnici već više od 10 godina.

Tvrtka Medialive izradila je web stranicu Općine Kaptol te istu po potrebi ažurira i održava. Prisutnost na internetu vrlo je bitna, a uz to nam je i zakonska obveza. Problemi, ako ih i ima, rješavaju se brzo, kvalitetno i povoljno. Prema navedenom, mogu reći da su jedna kvalitetna tvrtka koja u potpunosti ispunjava sve naže zahtjeve stručno i kvalitetno. Naše povjerenje opravdali su u potpunosti te u svakom pogledu imaju našu preporuku.

Josip Soudek

Od samog početka suradnje davne 2011.god, sa Medialive.om imam jako dobru suradnju. Usluga i odnos sa klijentima su na iznimno visokom nivou. Reakcije na probleme i zastoje su promtne i uvijek su na raspolaganju. Osoblje je na visokoj razini profesionalnosti, rješavaju probleme bez pretjeranog kompliciranja. Definitivno za preporučiti na svim razinama.

Lidija Pehlić
Arhitektura života

Nakon 12 godina suradnje s Medial live što možemo kazati. Osim da je ta suradnja i uspješna, a naša web stranica je stalno unapređivana i dograđivana. Na svaki naš upit vrijedni zaposlenici odmah su reagirali i pomogli nam u radu. Naša ocjena suradnje i kvalitete usluge - čista petica.

Vladimir Mihajlović

Kod novih tehnologija vezanih uz WEB rješenja uvijek ima problema. Uz strpljivost i stručnost ekipe iz Medialive problemi se uvijek na kraju riješe.

Žarko Baštovanović

Radili smo kao partneri na većim i kompleksnijim projektima i mogu imati samo riječi pohvale za stručan i profesionalan tim Medialive-a. U svakom slučaju preporuka.

Ninoslav Korasić

Činjenica da Obiteljski radio Ivanić u poplavi ponuđača istih i sličnih usluga i nakon više godina ostaje korisnik usluga Medialive-a govori sama za sebe.

Radojka Šporer

Za našu suradnju mogu reći samo riječi hvale. Susretljivi, u svako doba na usluzi i ažurni u rješavanju problema i nedoumica. Želim Vam i dalje puno uspjeha u radu i novih poslovnih korinika ...

Tomislava Justić

Brzi, ažurni i uvijek na raspolaganju. Vrlo smo zadovoljni uslugom.

Barbara Želežnjak

Izuzetno smo zadovoljni sa suradnjom, glavne prednosti MediaLive su: promptnost, jednostavnost u komunikaciji i ugodne cijene.

Damir Knežević

Vrlo smo zadovoljni suradnjom s tvrtkom Medialive koja nam je izradila web stranicu i pruža uslugu web hostinga. Rade kvalitetno, s modernim alatima, fleksibilni su i uvijek na usluzi glede tehničke i svake druge podrške. Toplo preporučujemo!

Marijana Pranić

S tvrtkom Media live smo ostvarili dugogodišnju suradnju na održavanju i stalnom poboljšanju internet stranice tvrtke. Prisutnost na internetu je presudna za poslovanje svake ozbiljnije tvrtke tako da je Media live izradila multimedijalnu stranicu koja svojim sadržajem i oblikovanjem privlači nove posjetitelja te pruža mogućnost ostvarivanja novih poslovnih kontakata.

Dario Hrastović

Iznimno brzi i efikasni u rješavanju svih problema s web stranicom.

Goran

Web stranice za sve vaše potrebe

Dizajniramo i kreiramo internet stranice svih vrsta, veličina i namjena.

Web stranice za tvrtke i obrte

Izrada poslovnih i korporativnih web stranica u CMS sustavima s responzivnim dizajnom za poslovne subjekte.

Izrada web stranica za iznajmljivače

Izrada web stranica za iznajmljivače, apartmane, kampove i hotele.

Web shopovi i online katalozi proizvoda

Uđite u dinamični svijet internet trgovine. Izrađujemo i održavamo web shopove s integracijom kartičnog plaćanja.

Web stranice za tijela lokalne uprave

Izrada web stranica za gradove, općine, županije i ostala tijela javne uprave.

Web stranice za OPG-ove i zadruge

Izrađujemo web stranice za obiteljska poljoprivredna gospodarstva i poljoprivredne zadruge.

Web stranica za odvjetnike i udruge

Izrađujemo web stranice za odvjetnike, odvjetnička društva kao i za razne udruge.

Izdvojeni radovi

Izrađujemo kvalitetne i funkcionalne web stranice uz povoljnu cijenu. Svakom projektu pristupamo pojedinačno, s puno pažnje obraćajući pozornost na vaše zahtjeve. Naša suradnja ne prestaje sa završetkom izrade web stranica. Pružamo korisničku podršku našim klijentima na održavanju web stranica.

Često postavljena pitanja naših korisnika

Ovo su odgovori pitanja vezana za uslugu izrade web stranice

Koliko je važno imati web stranicu?

Vaša web stranica je prezentacija vašeg poduzeća na Internetu. Danas ljudi sve više u potrazi za raznim proizvodima i uslugama služe se Internetom. Smatramo da je web stranica važan dio vašeg poslovanja, jer se vaši partneri i potencijalni kupci svakodnevno služe Internetom te je važno da vas tamo mogu pronaći.

Čemu služi CMS sustav?

CMS sustav je sustav za upravljanje sadržajem web stranice te daje mogućnost korisniku da samostalno uređuje svoju web stranicu.

Svi CMS sustavi posjeduju datoteke, sadržaje i pluginove koji od vaše web stranice mogu napraviti gotovo sve što poželimo, od obične web stranice sa statičnim sadržajem do webshopa ili multimedijske galerije.

Izrađujemo kvalitetne i funkcionalne web stranice uz povoljnu cijenu. Svakom projektu pristupamo pojedinačno, s puno pažnje obraćajući pozornost na vaše zahtjeve.