Upoznajte nas

Od 2009. godine pomažemo našim klijentima u ostvarivanju svih njihovih ciljeva u današnjem digitalnom internet svijetu.

Našim znanjem i iskustvom početne ideje pretvaramo u stvarna rješenja koja funkcioniraju.

Od prvog trenutka naše suradnje, vaši ciljevi postaju i naši ciljevi. Medialive uvijek prati nove tehnologije i kreativne tehnike, ali i održava tradicionalne temeljne vrijednosti, dobre ideje i kreativnost. Nije nam problem potrošiti više vremena kako bismo u potpunosti razumijeli vaš posao, tvrtku, probleme kojima se susrećete i kreirali za vas internet rješenje koje savršeno odgovara vašem brandu i profilu.

Uvijek smo u potrazi za novim, zanimljivijim i efikasnijim načinima obavljanja stvari. Uvjereni smo da ne bi trebalo biti granica u idejama i kreativnosti, tako da uvijek učimo nešto novo, razvijamo se i nastojimo pružiti nove ideje, pozitivna i učinkovita rješenja našim klijentima. Osim toga volimo se i zabavljati dok radimo!

Pouzdan web hosting

Zašto odabrati nas?

Znamo da svaki dizajn studio voli raditi stvari na svoj način, ali mi ovdje u Medialive-u vjerujemo u važnost dijeljenja znanja, ideja i energije. Slijedeći ovu jednostavnu logiku korist imamo mi, kao digitalna agencija, i vi kao naš klijent.

Medialive - Strast i inovacije

Strast i inovacije

Volimo ono što radimo. Volimo Internet i bezbroj mogućnosti koje nam donosi, brzinu kojom evoluira, razvija se, snagu komunikacije, poslovnih mogućnosti i zabave.

I zato što volimo ono što radimo vjerujemo da zajedno možemo ujediniti znanje i inovacije radeći na rješenjima budućnosti.

Medialive - Potpuna web rješenja

Potpuna internet rješenja

Medialive svojim klijentima i partnerima pruža kvalitetne i praktične usluge u domeni web dizajna, izrade internet stranica, live streaminga, hostinga te izrade web trgovina.

Možemo vam osmisliti i logo vaše nove tvrtke ili kreirati i voditi online internet marketinšku kampanju.

Medialive - web dizajn usluge

Dostupni smo

Možete nas nazvati telefonom ili nas posjetiti osobno u našem uredu.

Vaše ideje i prijedlozi su nam bitni i na njih gledamo kao na važan i sastavan dio procesa.

Slušamo vas. Želimo otvorenu i uspješnu komunikaciju. Ne skrivamo se isključivo iza E-mail komunikacije.

Pružamo efikasna internet rješenja malim i srednjim tvrtkama. Unapređujemo vaše vrijednosti, integritet i rezultate.

Naše usluge

Ujedinjujemo strategije, kreativnost i vrhunsku tehnologiju kako bismo stvorili izvrsne i učinkovite internet stranice, praktične online trgovine, fleksibilne i moćne web aplikacije za naše klijente i partnere.

Izrada web stranica

Izrada web stranica

Dizajn i izrada web stranica
Responsive web design
CMS Joomla, Wordpress, HTML5

Održavanje web stranica

Održavanje web stranica

Uređivanje web stranica
Optimizacija stranica
Ažuriranje CMS sustava

Izrada web shopova

Izrada web shopova

Izrada online trgovina
Integracija kartičnog plaćanja
Consalting usluge

Web hosting

Web hosting

Shared cloud hosting
SSL certifikati
Registracija domena

Web marketing

Web marketing

Google oglasi
SEO usluge
Oglašavanje na Facebook-u

Live streaming

Live streaming

Shoutcast & Icecast stream
Audio & video streaming
Wowza Media serveri

Tvrtka Medialive izradila je web stranicu Općine Kaptol te istu po potrebi ažurira i održava. Prisutnost na internetu vrlo je bitna, a uz to nam je i zakonska obveza. Problemi, ako ih i ima, rješavaju se brzo, kvalitetno i povoljno. Prema navedenom, mogu reći da su jedna kvalitetna tvrtka koja u potpunosti ispunjava sve naže zahtjeve stručno i kvalitetno. Naše povjerenje opravdali su u potpunosti te u svakom pogledu imaju našu preporuku.

Josip Soudek

Od samog početka suradnje davne 2011.god, sa Medialive.om imam jako dobru suradnju. Usluga i odnos sa klijentima su na iznimno visokom nivou. Reakcije na probleme i zastoje su promtne i uvijek su na raspolaganju. Osoblje je na visokoj razini profesionalnosti, rješavaju probleme bez pretjeranog kompliciranja. Definitivno za preporučiti na svim razinama.

Lidija Pehlić
Arhitektura života

Nakon 12 godina suradnje s Medial live što možemo kazati. Osim da je ta suradnja i uspješna, a naša web stranica je stalno unapređivana i dograđivana. Na svaki naš upit vrijedni zaposlenici odmah su reagirali i pomogli nam u radu. Naša ocjena suradnje i kvalitete usluge - čista petica.

Vladimir Mihajlović

Kod novih tehnologija vezanih uz WEB rješenja uvijek ima problema. Uz strpljivost i stručnost ekipe iz Medialive problemi se uvijek na kraju riješe.

Žarko Baštovanović

Radili smo kao partneri na većim i kompleksnijim projektima i mogu imati samo riječi pohvale za stručan i profesionalan tim Medialive-a. U svakom slučaju preporuka.

Ninoslav Korasić

Činjenica da Obiteljski radio Ivanić u poplavi ponuđača istih i sličnih usluga i nakon više godina ostaje korisnik usluga Medialive-a govori sama za sebe.

Radojka Šporer

Za našu suradnju mogu reći samo riječi hvale. Susretljivi, u svako doba na usluzi i ažurni u rješavanju problema i nedoumica. Želim Vam i dalje puno uspjeha u radu i novih poslovnih korinika ...

Tomislava Justić

Brzi, ažurni i uvijek na raspolaganju. Vrlo smo zadovoljni uslugom.

Barbara Želežnjak

Izuzetno smo zadovoljni sa suradnjom, glavne prednosti MediaLive su: promptnost, jednostavnost u komunikaciji i ugodne cijene.

Damir Knežević

Vrlo smo zadovoljni suradnjom s tvrtkom Medialive koja nam je izradila web stranicu i pruža uslugu web hostinga. Rade kvalitetno, s modernim alatima, fleksibilni su i uvijek na usluzi glede tehničke i svake druge podrške. Toplo preporučujemo!

Marijana Pranić

S tvrtkom Media live smo ostvarili dugogodišnju suradnju na održavanju i stalnom poboljšanju internet stranice tvrtke. Prisutnost na internetu je presudna za poslovanje svake ozbiljnije tvrtke tako da je Media live izradila multimedijalnu stranicu koja svojim sadržajem i oblikovanjem privlači nove posjetitelja te pruža mogućnost ostvarivanja novih poslovnih kontakata.

Dario Hrastović

Iznimno brzi i efikasni u rješavanju svih problema s web stranicom.

Goran