Roof1 - slogan

Medialive je digitalna agencija koja stvara vrhunska interaktivna iskustva

Top 2 - social links

info@medialive.hr

+385 34 271 445

Medialive Onama

O nama

Prije svega, Medialive su dobre ideje, kreativnost i inovativnost. Našim znanjem i iskustvom te ideje pretvaramo u odlična rješenja koja zaista funkcioniraju. Osnovani smo 2009. godine i sve ovo vrijeme pomažemo našim klijentima u ostvarivanju svih njihovih ciljeva u današnjem digitalnom internet svijetu.

Nudimo super rješenja

Za sebe mislimo da smo super! Sigurni smo da ćete i vi to pomisliti kada isprobate naša rješenja i usluge. Što je još važnije, mi mislimo da su svi naši klijenti super i odnosimo se prema njima s istim poštovanjem i razumijevanjem kao što i očekuju. S Medialive-om niste samo klijent. Vi ste i naš partner i sa svakim projektom kojeg radimo nastojimo pružiti kreativnost i profesionalnost koju očekujete i to na vrijeme i u sklopu zadanog budžeta.

Inovativnost i nove tehnologije

Od prvog trenutka naše suradnje, vaši ciljevi postaju i naši ciljevi.  Medialive uvijek prati nove tehnologije i kreativne tehnike, ali i održavajući tradicionalne temeljne vrijednosti dobre ideje i kreativnosti. Nije nam problem potrošiti  više vremena kako bismo u potpunosti razumijeli vaš posao, tvrtku, probleme kojima se susrećete i  kreirali za vas internet rješenje koje savršeno odgovara vašem brandu i profilu.  Medialive vas neće napustiti odmah nakon što izradimo vašu internet stranicu. Naša suradnja nastavlja se i dalje.

Kombinirajući usluge poput Web dizajna i Internet marketinga dovodimo vam nove posjetitelje što u konačnici znači i povećanje prodaje.

Razvijamo se

Uvijek smo u potrazi za novim, zanimljivijim i efikasnijim načinima obavljanja stvari. Uvjereni smo da ne bi trebalo biti granica  u idejama i kreativnosti, tako da uvijek učimo nešto novo, razvijamo se i nastojimo pružiti nove ideje, pozitivna i učinkovita rješenja našim klijentima. Osim toga volimo se i zabavljati dok radimo!

Dijeljenje znanja i ideja

Znamo da svaki dizajn studio voli raditi stvari na svoj način, ali mi ovdje u Medialive-u vjerujemo u važnost dijeljenja znanja, ideja i energije. Slijedeći ovu jednostavnu logiku korist imamo mi, kao digitalna agencija, i vi kao naš klijent. Ovaj kolaborativni pristup donosi ono najbolje u svima nama. Vaše ideje i prijedlozi su nam bitni i na njih gledamo kao na važan i sastavan dio cijelog procesa. Slušamo vas i želimo znati vaše mišljenje.

 

 

Po čemu se razlikujemo od drugih?

Strast i inovacije - Volimo ono što radimo. Volimo Internet i bezbroj mogućnosti koje nam donosi, brzinu kojom evoluira, razvija se, snagu  komunikacije, poslovnih mogućnosti i zabave. I zato što volimo ono što radimo vjerujemo da zajedno možemo ujediniti znanje i inovacije radeći na rješenjima budućnosti.  Iskrena strast za inovativnost, kreativnost i nove ideje u kombinaciji s našim jedinstvenim i prijateljskim pristupom klijentu, čini nas pouzdanim izborom.

Potpuna internet rješenja - Medialive svojim klijentima i partnerima pruža kvalitetne i praktične usluge u domeni web dizajna, izrade internet stranica, live streaminga, hostinga te izrade online web trgovina. Možemo vam osmisliti i logo vaše nove tvrtke ili kreirati i voditi online internet marketinšku kampanju.

Dostupni smo - Možete nas nazvati telefonom ili posjetiti nas osobno  u našem uredu. Ne sakrivamo se isključivo iza E-mail komunikacije.