O nama

Medialive je digitalna web agencija koja nudi efikasna internet rješenja malim i srednjim tvrtkama.

Upoznajte nas

Od 2009. godine pomažemo našim klijentima u ostvarivanju svih njihovih ciljeva u današnjem digitalnom internet svijetu.

Našim znanjem i iskustvom početne ideje pretvaramo u stvarna rješenja koja funkcioniraju.

Od prvog trenutka naše suradnje, vaši ciljevi postaju i naši ciljevi. Medialive uvijek prati nove tehnologije i kreativne tehnike, ali i održava tradicionalne temeljne vrijednosti, dobre ideje i kreativnost. Nije nam problem potrošiti više vremena kako bismo u potpunosti razumijeli vaš posao, tvrtku, probleme kojima se susrećete i kreirali za vas internet rješenje koje savršeno odgovara vašem brandu i profilu.

Uvijek smo u potrazi za novim, zanimljivijim i efikasnijim načinima obavljanja stvari. Uvjereni smo da ne bi trebalo biti granica u idejama i kreativnosti, tako da uvijek učimo nešto novo, razvijamo se i nastojimo pružiti nove ideje, pozitivna i učinkovita rješenja našim klijentima. Osim toga volimo se i zabavljati dok radimo!

Pouzdan web hosting

Zašto odabrati nas?

Znamo da svaki dizajn studio voli raditi stvari na svoj način, ali mi ovdje u Medialive-u vjerujemo u važnost dijeljenja znanja, ideja i energije. Slijedeći ovu jednostavnu logiku korist imamo mi, kao digitalna agencija, i vi kao naš klijent.

Medialive - Strast i inovacije

Strast i inovacije

Volimo ono što radimo. Volimo Internet i bezbroj mogućnosti koje nam donosi, brzinu kojom evoluira, razvija se, snagu komunikacije, poslovnih mogućnosti i zabave.

I zato što volimo ono što radimo vjerujemo da zajedno možemo ujediniti znanje i inovacije radeći na rješenjima budućnosti.

Medialive - Potpuna web rješenja

Potpuna internet rješenja

Medialive svojim klijentima i partnerima pruža kvalitetne i praktične usluge u domeni web dizajna, izrade internet stranica, live streaminga, hostinga te izrade web trgovina.

Možemo vam osmisliti i logo vaše nove tvrtke ili kreirati i voditi online internet marketinšku kampanju.

Medialive - web dizajn usluge

Dostupni smo

Možete nas nazvati telefonom ili nas posjetiti osobno u našem uredu.

Vaše ideje i prijedlozi su nam bitni i na njih gledamo kao na važan i sastavan dio procesa.

Slušamo vas. Želimo otvorenu i uspješnu komunikaciju. Ne skrivamo se isključivo iza E-mail komunikacije.

Pružamo efikasna internet rješenja malim i srednjim tvrtkama. Unapređujemo vaše vrijednosti, integritet i rezultate.

Naše usluge

Ujedinjujemo strategije, kreativnost i vrhunsku tehnologiju kako bismo stvorili izvrsne i učinkovite internet stranice, praktične online trgovine, fleksibilne i moćne web aplikacije za naše klijente i partnere.

Izrada web stranica

Dizajn i izrada web stranica
Responsive web design
CMS Joomla, Wordpress, HTML5

Održavanje web stranica

Uređivanje web stranica
Optimizacija stranica
Ažuriranje CMS sustava

Facebook oglašavanje

Oglašavanje na Facebook-u
Facebook kampanje
Izrada oglasa i analitika

Izrada web shopa

Izrada online trgovina
Integracija kartičnog plaćanja
Consalting usluge

Cms sustavi

Wordpress & WooCommerce
Joomla
Opencart

Web hosting

Shared cloud hosting
SSL certifikati
Registracija domena

SEO optimizacija

Optimizacija web stranica
SEO usluge
Newsletter marketing

Google oglašavanje

Google oglasi
Google kampanje
Setup i praćenje rezultata

Live streaming

Shoutcast & Icecast stream
Audio & video streaming
Wowza Media serveri

Tvrtka Medialive izradila je web stranicu Općine Kaptol te istu po potrebi ažurira i održava. Prisutnost na internetu vrlo je bitna, a uz to nam je i zakonska obveza. Problemi, ako ih i ima, rješavaju se brzo, kvalitetno i povoljno. Prema navedenom, mogu reći da su jedna kvalitetna tvrtka koja u potpunosti ispunjava sve naže zahtjeve stručno i kvalitetno. Naše povjerenje opravdali su u potpunosti te u svakom pogledu imaju našu preporuku.

Josip Soudek

Od samog početka suradnje davne 2011.god, sa Medialive.om imam jako dobru suradnju. Usluga i odnos sa klijentima su na iznimno visokom nivou. Reakcije na probleme i zastoje su promtne i uvijek su na raspolaganju. Osoblje je na visokoj razini profesionalnosti, rješavaju probleme bez pretjeranog kompliciranja. Definitivno za preporučiti na svim razinama.

Lidija Pehlić
Arhitektura života

Nakon 12 godina suradnje s Medial live što možemo kazati. Osim da je ta suradnja i uspješna, a naša web stranica je stalno unapređivana i dograđivana. Na svaki naš upit vrijedni zaposlenici odmah su reagirali i pomogli nam u radu. Naša ocjena suradnje i kvalitete usluge - čista petica.

Vladimir Mihajlović

Kod novih tehnologija vezanih uz WEB rješenja uvijek ima problema. Uz strpljivost i stručnost ekipe iz Medialive problemi se uvijek na kraju riješe.

Žarko Baštovanović

Radili smo kao partneri na većim i kompleksnijim projektima i mogu imati samo riječi pohvale za stručan i profesionalan tim Medialive-a. U svakom slučaju preporuka.

Ninoslav Korasić

Činjenica da Obiteljski radio Ivanić u poplavi ponuđača istih i sličnih usluga i nakon više godina ostaje korisnik usluga Medialive-a govori sama za sebe.

Radojka Šporer

Za našu suradnju mogu reći samo riječi hvale. Susretljivi, u svako doba na usluzi i ažurni u rješavanju problema i nedoumica. Želim Vam i dalje puno uspjeha u radu i novih poslovnih korinika ...

Tomislava Justić

Brzi, ažurni i uvijek na raspolaganju. Vrlo smo zadovoljni uslugom.

Barbara Želežnjak

Izuzetno smo zadovoljni sa suradnjom, glavne prednosti MediaLive su: promptnost, jednostavnost u komunikaciji i ugodne cijene.

Damir Knežević

Vrlo smo zadovoljni suradnjom s tvrtkom Medialive koja nam je izradila web stranicu i pruža uslugu web hostinga. Rade kvalitetno, s modernim alatima, fleksibilni su i uvijek na usluzi glede tehničke i svake druge podrške. Toplo preporučujemo!

Marijana Pranić

S tvrtkom Media live smo ostvarili dugogodišnju suradnju na održavanju i stalnom poboljšanju internet stranice tvrtke. Prisutnost na internetu je presudna za poslovanje svake ozbiljnije tvrtke tako da je Media live izradila multimedijalnu stranicu koja svojim sadržajem i oblikovanjem privlači nove posjetitelja te pruža mogućnost ostvarivanja novih poslovnih kontakata.

Dario Hrastović

Iznimno brzi i efikasni u rješavanju svih problema s web stranicom.

Goran

Od 2009. godine stvaramo kvalitetna web rješenja. Kreiramo moderne internet stranice korištenjem naprednih web tehnologija i CMS sustava.
 
Javite nam se. Razgovarajmo o vašem novom web projektu. Saznajte kako vam možemo pomoći osigurati bolju prisutnost na internetu.