Roof1 - slogan

Medialive je digitalna agencija koja stvara vrhunska interaktivna iskustva

Top 2 - social links

info@medialive.hr

+385 34 271 445

Medialive Ecommerce Rjesenja2

Izrada web shopa

Vaša tvrtka ili trgovina ima radno vrijeme, ali internet se nikada ne zatvara. Internet je uvijek otvoren za posao. Jeste li već kapitalizirali beskrajne mogućnosti online prodaje? Sada možete svoj posao imati otvorenim 24h dnevno i uzeti dio kolača koji vam se nudi. Svake minute tisuće i tisuće kupaca čeka da istraži i vaše proizvode i usluge. Bilo da ste novi u online trgovini ili niste zadovoljni s rezultatima online shopa kojeg već imate, Medialive će osmisliti i realizirati uspješnu E-commerce strategiju koja pokreće prodaju i gradi bazu zadovoljnih kupaca i korisnika.

Kada vaša online trgovine ne radi onako dobro kako biste htjeli često postoji osjećaj da je razlog nedovoljno dobar i privlačan dizajn ili loše odabran CMS sustav. No u stvarnosti, nekoliko je razloga vaše loše online prodaje: briga korisnika za sigurnost njihove kupnje, sporo otvaranje stranica, složen i nejasan sustav naplate, ostali troškovi nisu jasno definirani ili opće korisničko sučelje nije jednostavno i ugodno za korisnike.

Vrijeme je da promislite kako unaprijediti online prodaju!

Zajedno s vama ćemo razviti kratkoročne i dugoročne prodajne strategije. Medialive će vam pomoći ostvariti sve vaše ciljeve i povećati prodaju. Naše E-commerce rješenje fokusira se na razvoj i unaprijeđenje vašeg branda, proizvodnog portfolia te proširenju baze kupaca pomoću pametnog online marketinga.  Naš partnerski pristup podrazumijeva naše razumijevanje svakog aspekta vašeg poslovanja i pronalazak najoptimalnijeg rješenja za vas. Medialive nudi rješenja za internet prodaju skrojena po mjeri za sve naše korisnike.

Ecommerce Web dizajn

Kada govorimo o online shopovima dobar dizajn predstavlja mnogo više od puke estetike. Dobar, efikasan dizajn predstavlja udobnost korisnika, učinkovitu prezentaciju sadržaja i proizvoda, neometani razvoj branda i ideja oslonjenih na stabilnu platformu. Sa povećanjem konkurencije od izuzetne je važnosti da je dizajn vaše online trgovine jedinstven i nezaboravan. Izraditi osebujan, vizualno upečatljiv dizajn povezan s ugodnim korisničkim sučeljem i shopping iskustvom nije jednostavan zadatak.

Medialive će pomoći vašoj tvrtci prilagoditi svaki element korisničkog shopping  iskustva, povećati bazu zadovoljnih i vjernih kupaca te povećati prodaju.

 

 

Online trgovine koje smo izradili