Više od lijepog dizajna, izrađujemo web stranice s cjelovitom strategijom osmišljenom da posjetitelje vaše web stranice pretvorimo u kupce.

Više od 80% kupaca provodi internetska istraživanja prije nego vas kontaktiraju u vezi s vašim proizvodima ili uslugama. Nudli li vaša trenutna web stranica optimizirano korisničko iskustvo kako bi te "istraživače" pretvorila u kupce?

Možemo pomoći! Posjedujemo ogromno iskustvo i znanje u izradi web stranica. Izradili smo na stotine web projekata.

Izrada web stranica
0
godina iskustva
0
projekata

Izrada web stranica koje donose rezultate

Zašto odabrati Medialive?

Napredna web rješenja

Napredna web rješenja

Medialive je tvrtka s višegodišnjim iskustvom i svojim klijentima i partnerima pružamo kvalitetne i praktične usluge u području web dizajna, izrade web stranica, live streaminga, web hostinga te izrade online web shopova.

Razumijemo da početak rada na novom projektu web stranice može biti složen i zastrašujući.

Bit ćemo tu da vam pomognemo na svakom koraku, da odgovorimo na vaša pitanja i pomognemo donijeti ispravne odluke koje mogu pomoći u razvoju vašeg poslovanja.

Održavanje web stranica

Održavanje web stranica

Održavanje je važno za posjećenost, funkcionalnost i sigurnost vaše web stranice. Održavanje web stranica je proces ažuriranja sadržaja te održavanja web stranice funkcionalnom nadogradnjom CMS sustava i ekstenzija.

Vaša web stranica mora biti vjerodostojna i funkcionalna u svakom trenutku kako bi postigli zadovoljstvo vaših klijenata i profitabilno online poslovanje. To možete postići kroz vođenje pravilne brige oko web stranice.

Responzivne web stranice

Responzivne web stranice

Danas više nije važno jeste li vlasnik manje tvrtke ili velikog poduzeća, potreban vam je responzivni dizajn web stranica kako biste promovirali svoje usluge i proizvode i stvorili snažan digitalni trag na konkurentnom tržištu.

Uz sve veći rast upotrebe mobilnih uređaja, nužno je da optimizirate svoj postojeći web dizajn kako biste udovoljili širokom spektru korisnika interneta.

Web stranice koje dobro izgledaju na bilo kojem zaslonu telefona, tableta ili računala.

 

SEO Optimizacija

SEO Optimizacija

Optimizacija web stranice za pretraživače, poznata i kao SEO, složen je i dugotrajan postupak je koji pomaže vašim kupcima da pronađu vašu web stranicu kroz čitav labirint svih ostalih web stranica koja su trenutno na mreži.

Otkrivamo što vaši kupci traže i pokušavamo prirodno privući veći dio svoje ciljne publike na vašu web stranicu.

SEO optimizacijom povezujemo vaše kupace i klijente s vašim poslovanjem.

Web dizajn

Web dizajn

Moderni web dizajn nije samo stvaranje atraktivne web stranice. Izrada efikasnog korisničkog iskustva, optimizacija za tražilice, jednostavnost upotrebe i moderni tehnički detalji samo su neki od elemenata koji su uključeni u razvoj i izradu web stranice koje su dizajnirane za pretvaranje posjetitelja u kupce i klijente.

Bez obzira trebate li jednostavniju web stranicu u Joomla ili WordPress CMS sustvu ili složeniju web stranicu za e-trgovinu, naš tim će vam pomoći da oživite svoju viziju.

Web stranice i CMS sustavi

Web stranice i CMS sustavi

Sustavi za upravljanje sadržajem (CMS) apsolutna su potreba većine web stranica, od poslovnih web stranica do web shopova.

CMS sustavi olakšavaju održavanje i ažuriranje proizvoda, slika i sadržaja.

Korištenjem naprednih CMS alata (Joomla & Wordpress), Medialive vam nudi izvrsne web stranice, blogove, web shopove i prilagođena web rješenja po povoljnim cijenama. Vrijeme je da preuzmete potpunu kontrolu nad svojim web stranicama.

Profesionalna, solidna usluga web; design, hosting, suport

Vatroslav Šango

Brza i profesionalna usluga, profi izrada web stranica.

Drago Gradišćaj

Ekipa iz Medialive odlična i ekspeditivna, kreativna. Super odrađen posao.

Antun Mandić

Profesionalno i u dogovorenim terminima rješavaju korisničke zahtjeve. Vrlo smo zadovoljni uslugom...

Igor Štavlić

Vrlo smo zadovoljni s uslugom. Sve dogovoreno ispune. Odgovaraju na bilo kakva pitanja, te su uvijek spremni pomoći - pravi profesionalci.

Elvomat Sisak

Odličan i brzi partnerski pristup uz realnu procjenu svih zahtjeva i ideja. Surađivali smo na 3 projekta i opet ćemo angažirati Medialive.

Andrija Rudić

Već dugi niz godina surađujem s Medialive i veoma sam zadovoljan s izradom web stranice, kao i održavanje web stranica, live streaming također tu je i web hosting, toplo preporučam.

Ivo Petković

Profesionalni, brzi i susretljivi. Sve ideje i zamisli ostvaruju i prenose na web stranicu. Izradili su našu stranicu, educirali nas o održavanju stranice i što je najbitnije uvijek su dostupni. Za svaku preporuku.

Siniša Bartolin

Vrlo smo zadovoljni s Medialive..Brzo rješavaju eventualne problema a web stranica radi super od prvog dana. Dostupni su u bilo koje doba dana i sve pohvale....

Robert Rončević

Surađujemo već par godina i samo riječi hvale. Ekipa je profesionalna i odgovorna, te su svi zahtjevi i problemi riješavani u ekstra brzom roku.

Luka Barešić
Data servis

Odlična usluga izrade web-shopa i održavanja istog. Susretljivi, brzi i efikasni, tako bih opisala svoje iskustvo s Medialive. Preporučam svima!

Jelena Ružman

Hervorragende Arbeit. Medialive ist ein echter Partner und sehr zuvorkommend und technologisch auf der Höhe. Alle Lösungen wurden stets in Time und Budget entwickelt. Auch die anschli...

Jan Peters

Dobra web stranica pomaže Vašem poslovanju

Izrađujemo kvalitetne i profesionalne web stranice uz povoljnu cijenu. Svakoj web stranici pristupamo individualno, s puno pažnje obraćajući pozornost na vaše zahtjeve.

Atraktivne i funkcionalne web stranice

Izrada web stranice svih vrsta

Izrada web shopa

Uđite u dinamični svijet internet trgovine. Izrađujemo i održavamo web shopove s integracijom kartičnog plaćanja.

Izrada web stranice za tijela lokalne uprave

Izrada web stranica za gradove, općine, županije i ostala tijela javne uprave.

Izrada web stranice za OPG

Izrađujemo web stranice za obiteljska poljoprivredna gospodarstva, poljoprivredne tvrtke i poljoprivredne zadruge.

Izrada web stranica za odvjetnike i udruge

Izrađujemo web stranice za odvjetnike, odvjetnička društva kao i za razne udruge.

Izrada web stranice za tvrtke i obrte

Izrada poslovnih i korporativnih web stranica u CMS sustavima s responzivnim dizajnom za poslovne subjekte.

Izrada web stranica za iznajmljivače

Izrada web stranica za privatne iznajmljivače, apartmane, restorane, kampove i hotele.

Izdvojeni projekti izrade web stranica

Izrađujemo moderne i funkcionalne web stranice uz povoljnu cijenu

FAQ

Ovo su odgovori pitanja vezana za uslugu izrade web stranice

Koliko je važno imati web stranicu?

Vaša web stranica je prezentacija vašeg poduzeća na Internetu. Danas ljudi sve više u potrazi za raznim proizvodima i uslugama služe se Internetom. Smatramo da je web stranica važan dio vašeg poslovanja, jer se vaši partneri i potencijalni kupci svakodnevno služe Internetom te je važno da vas tamo mogu pronaći.

Čemu služi CMS sustav?

CMS sustav je sustav za upravljanje sadržajem web stranice te daje mogućnost korisniku da samostalno uređuje svoju web stranicu.

Svi CMS sustavi posjeduju datoteke, sadržaje i pluginove koji od vaše web stranice mogu napraviti gotovo sve što poželimo, od obične web stranice sa statičnim sadržajem do webshopa ili multimedijske galerije.