Digitalna web agencija

Izjava o kolačićima

Kako bismo vam olakšali korištenje naše web stranice i učinili je ugodnijom, koristimo "kolačiće".

Kako bismo vam olakšali korištenje naše web stranice i učinili je ugodnijom, koristimo "kolačiće". Kolačići su male podatkovne jedinice koje nam omogućuju usporedbu novih i prethodnih posjetitelja, razumijevanje načina na koji koriste našu web stranicu. Oni nam pružaju informacije koje buduće posjete web stranici mogu učiniti ugodnijim i učinkovitijim.

Za više informacija o kolačićima i njihovom utjecaju na www.aboutcookies.org.

Vrste kolačića koje koristimo

Obvezni kolačići

Ovi su kolačići potrebni za kretanje po web stranici i korištenje njezinih značajki, kao što je pristup sigurnim dijelovima web stranice. Bez ovih kolačića nije moguće pružiti usluge koje ste zatražili, poput kontakt obrasca, itd.

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu korištenja web stranice, na primjer koje stranice korisnici najčešće posjećuju i pojavljuju li se poruke o pogreškama na web stranicama. Ovi kolačići ne prikupljaju podatke koji bi mogli identificirati korisnika. Svi prikupljeni podaci su zbirni i anonimni. Ovi se kolačići koriste samo za poboljšanje performansi web stranice.

Ako nastavite koristiti našu web stranicu nakon što ste obaviješteni o kolačićima, slažete se da ovu vrstu kolačića postavimo na vaš uređaj.

Analitički kolačići

Analitički kolačići omogućuju nam da prepoznamo i prebrojimo broj posjetitelja naše web stranice, da vidimo kako se posjetitelji kreću po web stranici dok je koriste i zabilježe koji sadržaj gledatelji gledaju i zanimaju. To nam pomaže da utvrdimo koliko često određeni stranice i oglasi se posjećuju i određuju najpopularnija područja naše web stranice. To nam pomaže da poboljšamo uslugu koju vam nudimo pomažući nam da osiguramo da naši korisnici pronađu informacije koje traže, dajući anonimne demografske podatke trećim stranama kako bi vam prikladnije ciljali oglašavanje i praćenjem uspjeh reklamnih kampanja na našoj web stranici.

Kolačići treće strane

Na web stranici medialive.hr je nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ove kolačići nije postavila web stranica medialive.hr, ali neki služe za neometano funkcioniranje određenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju.

Trenutačno omogućujemo:

Društvene mreže

Korisnici se mogu prijaviti i registrirati preko vlastitih računa na društvenim mrežama. Dijeljenje članaka na društvenim mrežama postavlja korisniku kolačiće u preglednik.

Mjerenje posjećenosti

Koristimo servis za mjerenje posjećenosti Google Analytics. Ako želite onemogućiti da vam navedeni servis sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku:

Google Analytics – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Od 2002. godine izrađujemo web stranice i web shopove. Kreiramo moderne internet stranice korištenjem naprednih web tehnologija i popularnih CMS sustava.
 
Javite nam se. Izraditi ćemo vam profesionalnu web stranicu i omogućiti vam kvalitetniju prisutnost na internetu.

5 out of 5 stars
Total Reviews : 84