Digitalna web agencija

Medialive Blog

Korisne informacije o internetu i digitalnom poslovanju

Blog

Cijena izrade web stranica

medialive_cijena_izrade_web_stranice

Vaše poslovanje je dovoljno naraslo i shvatili ste potrebu za snažnom online prisutnošću. Vašem businessu potrebna je web stranica. Ili ste možda postali svjesni činjenice da vaša trenutna web stranica više nema ono što je potrebno za kvalitetno predstavljanje vašeg poslovanja ili je jednostavno zastarjela, zbog čega vaše poslovanje izgleda loše. Shvaćate da je došlo vrijeme za promjene.

75% ljudi temelji vjerodostojnost tvrtke na tome kako izgleda njihova web stranica.

Jasno je da postoji više čimbenika koji utječu na cijenu web dizajna. U ovom kratkom vodiču o cijenama web dizajna raščlanit ćemo troškove izrade web stranica. Dizajn web stranica je osjetljiva cjelina, iako nije potpuna umjetnost, jer profesionalni web dizajneri slijede stroge i gotovo matematičke zakone UI/UX dizajna. Mrežni sustavi, dizajniranje korisničkih sučelja, precizan izbor fontova, boja i slika čine ga tehničkim kao bilo što, a istovremeno pozivaju na estetiku.

Standardna multipage web stranica koju smo izradili za našeg klijenta.

Početak je uvijek pronalaženje odgovarajućeg tima za web dizajn. Medialive uvijek prati nove tehnologije i kreativne tehnike izrade web stranica, ali i održava tradicionalne temeljne vrijednosti, dobre ideje i kreativnost. Od prvog trenutka naše suradnje, vaši ciljevi postaju i naši ciljevi.

Kao agencija za web dizajn s 19+ godina iskustva u različitim projektima, znamo kamo težiti za najbolji mogući rezultat. Kod nas ćete dobiti najbolju cijenu izrade web stranica.

Od čega se sastoji cijena web dizajna i što određuje cijene web dizajna?

Prije nego što krenemo dalje pokušavajući odgovoriti na pitanje koliko košta dizajn web stranice, važno je razumjeti kakvu web stranicu zapravo trebate.

  • Trebate li redizajn, verziju 2.0 ili potpuno novu web stranicu?
  • Količina i vrsta sadržaja na web stranici?
  • Web stranica na jednom jeziku ili više jezična web stranica?
  • Trebate li CMS (sustav za upravljanje sadržajem)?
  • Planirate li koristiti multimediju?
  • Razmišljate li o korištenju platformi za e-trgovinu za svoju web stranicu?

Cijena izrade nove web stranice ili redizajn postojeće?

Prednosti izrade nove web stranice je svježi novi dizajn. Novi početak prilika je da pregledate funkcionalnost vaše web stranice i da je dizajnirate onako kako želite kako bi bolje odgovarala vašim poslovnim potrebama.

Nedostatak može biti veća cijena. Dodatni trošak dizajna web stranice od nule je skuplji jer uključuje izradu svih pod stranica od nule. Konačni trošak dizajna nove web stranice na kraju se oblikuje složenošću stranica i količinom sadržaja.

Redizajn web stranice može biti upola ili barem trećinu jeftiniji od cijene osnovnog dizajna web stranice koja se radi "od nule".

Medialive pruža web dizajn usluge konkurentne kvalitete, ali s razumnim cijenama. Pametno odaberite svojeg partnera za izradu web stranica.

Web stranica koju smo izradili za našeg klijenta

Koliko zapravo košta izrada web stranica?

Jednostavna Onepage web stranica

Svrha web stranice takvog tipa je jednostavna prezentacija usluga ili proizvoda. Odličan je izbor za male tvrtke i kasnije se može pretvoriti u klasičnu multipage web stranicu. Cijena izrade Onepage web stranice kreće se već od 1500 kn.

Multipage web stranica manje složenosti

Projekti ovog kalibra su sofisticiraniji i za izradu je potrebno više vremena. Ovakve web stranice česti su izbor naših klijenata. Ovakva web stranica najčešće ima 5-7 pod-stranica poput: Naslovna, O nama, Usluge/Proizvodi, Novosti i Kontakt. Cijena izrade klasične multipage web stranice kreću se već od 3500 kn.

Web shopovi (Online trgovine)

Izrada web shopa je danas jednostavnija zahvaljujući brojnim i dostupnim web alataima. Svatko može danas otvoriti web trgovinu uz minimalna ulaganja. Cijena izrade web shopa kreće se već od 5500 kn.

Medialive svojim klijentima i partnerima pruža kvalitetne i praktične usluge u domeni web dizajna, izrade internet stranica, live streaminga, hostinga te izrade web trgovina.

Trebate li ponudu za izradu kvalitetnih web stranica ili web trgovine? Javite nam se

Od 2002. godine, Medialive je pomogao stotinama tvrtki da budu uspješne u svojim internet prezentacijama. Koristimo to znanje i stručnost kako bismo svojim klijentima pomogli u podizanju poslovanja na višu razinu modernim web rješenjima i uslugama održavanja web stranica i hostinga.

WordPress izrada web stranica
Kako pripremiti sadržaj za web stranicu?

Povezani postovi

Od 2002. godine izrađujemo web stranice i web shopove. Kreiramo moderne internet stranice korištenjem naprednih web tehnologija i popularnih CMS sustava.
 
Javite nam se. Izraditi ćemo vam profesionalnu web stranicu i omogućiti vam kvalitetniju prisutnost na internetu.

5 out of 5 stars
Total Reviews : 81