Digitalna web agencija

Medialive Blog

Korisne informacije o internetu i digitalnom poslovanju

Blog

Redizajn web stranica

medialive_redizajn-web-stranica_blog

Odlučili ste da vaša web stranica treba redizajn. Iza te odluke obično stoje čvrsti razlozi ili bolne točke i nedostatci koje ste identificirali. Web tehnologije se u današnje vrijeme učestalo mijenjaju i evoluiraju što dovodi do ubrzanog zastarijevanja vaših web stranica.

Bez obzira na to je li izgledu vaše web stranice potreban face lift, promjena tehnologije ili je potrebno ažuriranje sadržaja, vjerojatno ste ovdje jer vas je nešto dovelo do zaključka da vam je potrebna agencija za web dizajn da riješi vaš problem.

Ali prije nego što unajmite web agenciju morate biti sigurni da ste pažljivo razmotrili što je to što vam stvarno treba. Jer, iako postoji mnogo dobrih razloga za preobrazbu svoje web stranice, postoje i oni loši, više subjektivni razlozi.

Jedan od njih koji ljudi često navode je: "Više mi se ne sviđa". To je samo osobno, subjektivno mišljenje koje imate kao netko tko vjerojatno pregledava web stranicu svaki dan. Ali što misle vaši kupci/korisnici? Kao najvažniji korisnici vaše web stranice, jesu li vaši kupci zadovoljni onim što im nudi?

Redizajn web stranica

Kako znati treba li vašoj web stranici redizajn?

Postavite si ova četiri pitanja prije odluke treba li redizajnirati web stranicu ili ne:

  1. Izgleda li web dizajn zastarjelo i nefunkcionalno?
  2. Donosi li mi moja web stranica još nove kupce/kontakte?
  3. Jesam li primio pritužbe na korisničko iskustvo ili probleme vezane uz dizajn?
  4. Vaša web stranica nestala je s pretraživača ili je jako loše rangirana?


Ako na bilo koje od tih pitanja odgovorim potvrdno, redizajn web stranice je neophodan.

Još jedan dobar razlog je nova strategija ili novi poslovni ciljevi koji uključuju jasno definirane ciljeve vaše web stranice. Dakle, ako se vaša tvrtka kreće u drugom smjeru ili uvodi potpuno novi proizvod, vrijedno je razmotriti koga će vaša tvrtka ciljati i kako će vaša web stranica pridonijeti tim ciljevima.

Redizajn web stranica

Procesi redizajna web stranica

Nakon što ste utvrdili da idete u projekt redizajna svoje web stranice s ispravnim načinom razmišljanja, vrijeme je da kontaktirate agenciju svojih snova i počnete raditi s novim dizajnom i fontovima, zar ne?

Zapravo, ne tako brzo. Morate učiniti još neke stvari kako biste se pripremili za redizajn web stranice. Prije nego što počnete tražiti agencije, još uvijek morate proći tri koraka interne pripreme, a oni uključuju:

  1. Procjena vaših ciljeva u odnosu na vaš vremenski okvir i proračun
  2. Procjena vaših tehnoloških potreba (odabir CMS sustava)
  3. Prikupljanje i analiza sadržaja vaše nove web stranice

Vaša lista želja ili što želite od nove web stranice?

Odgovor bi mogao biti jednostavan redizajn, novi CMS sustav ili potpuno nova tehnologija, novi sadržaj, nova fotografija i video ili cjelovita SEO strategija s optimizacijom za tražilice. Sve to treba uračunati u vaš proračun.


Koliko će se vašeg trenutnog sadržaja web stranice koristiti za vašu novu web stranicu i koliko ćete novog sadržaja morati izraditi?

Morate definirati potrebe za sadržajem za redizajn web stranice vaše tvrtke što je prije moguće. Dobar i kvalitetan sadržaj je još uvijek jedna od najvažnijih temelja odlične web stranice.

Trebate li integrirati postojeće funkcionalnosti, poput web shopa?

To bi moglo zahtijevati dodatno testiranje kako biste bili sigurni da je kompatibilan s ostatkom web stranice.

Responzivna web stranica

Sve nove moderne web stranice uključuju responzivni dizajn, što znači da se te web stranica savršeno prikazuju na svim uređajima, od pametnih telefona preko tableta do računala. Uz responzivni dizajn, ne morate brinuti o izradi određene "mobilne web stranice".

Profesionalne usluge redizajna web stranice

Kada redizajniramo vašu web stranicu, naš je primarni cilj poboljšati vaš krajnji rezultat. Vaša nova stranica će vam donijeti više prometa, privući više potencijalnih klijenata i u konačnici povećati vaš prihod.

Usluge redizajna web stranica koje razvijaju poslovanje

Ljude vizualno privlače lijepe, učinkovite web stranice, stoga je ključno da uložite u tvrtku za redizajn web stranice koja to može isporučiti. Ako vašoj web stranici nedostaju vizualna privlačnost ili funkcionalnost, možda je vrijeme da razmislite o uslugama redizajna web stranice.

U Medialive-u redizajniramo web stranice imajući na umu i SEO optimizaciju. To znači da web stranice koje stvaramo ne samo da izgledaju sjajno, već se i rangiraju više u rezultatima pretraživanja, pojavljuju se u pretragama za više ključnih riječi i ostvaruju veći povrat ulaganja. Pogledajte naš web portfolio.

Javite nam se i zatražite ponudu za redizajn vaših zastarjelih web stranica. Izraditi ćemo vam profesionalnu web stranicu i omogućiti vam kvalitetniju prisutnost na internetu.

Podrška i održavanje web stranica
WordPress izrada web stranica

Od 2002. godine izrađujemo web stranice i web shopove. Kreiramo moderne internet stranice korištenjem naprednih web tehnologija i popularnih CMS sustava.
 
Javite nam se. Izraditi ćemo vam profesionalnu web stranicu i omogućiti vam kvalitetniju prisutnost na internetu.

5 out of 5 stars
Total Reviews : 82